dinsdag 29 september 2009

K.S.A. Sint-Andries!!

Beste KSA’ers, ouders en sympathisanten,

Met het nodige klaroengeschal melden wij u graag de geboorte van de KSA Sint-Andries! Onze bond heeft een onderkomen gevonden in de Sint-Andriesparochie in Antwerpen. De ruime kelder onder de sacristie van de kerk wordt onze uitvalsbasis. Er is nog wat werk aan maar een ploeg van parochievrijwilligers is al in gang geschoten om alles in orde te brengen. E.H. pastoor Rudi Mannaerts wordt onze bondsproost.

Waarom nu in Sint-Andries? In de eerste plaats omdat de pastoor het ons graag gunt. Verder is ook de ligging ideaal en vrij gemakkelijk bereikbaar, zelfs met het openbaar vervoer. De kerk (en dus ons lokaal) bevindt zich op enkele minuten wandelen van de Groenplaats en de oude binnenstad, die zich perfect ontleent voor stadsspelen. Daarnaast ligt ons lokaal op amper een straat van de Sint-Andriesplaats, een groot plein met basketbalveld en klimtuig in een autoluwe omgeving. En mochten we de stad echt beu zijn, dan duurt het amper tien minuten voor we aan de voetgangerstunnel zijn en de grasvelden en het bos op de linkeroever onveilig kunnen gaan maken.

Voorlopig zullen we de rondes slechts maandelijks houden. Over extra activiteiten die eventueel worden ingepland zal tijdig bericht worden. Wat ik alvast kan meegeven is dat we op paaskamp zullen gaan in de eerste week van de paasvakantie en op groot kamp in de tweede helft van juli. Concrete informatie (data, plaats, afspraken,…) volgt nog.


Aan Christus en Vlaanderen trouw!

Stijn Peeters
bondsleider

Geen opmerkingen:

Een reactie posten